Excite

Oliver! De musical

Londen staat bekend om de vele musicals. Mensen komen maar wat graag naar deze stad om de kracht van de musicals te ontdekken. Er zijn al veel bekende musicals in Londen geweest, zoals Cats, Jungle Book, Mamma Mia en The Phantom of the Opera. Musicals zijn de laatste jaren steeds populairder geworden in Nederland. Dit heeft te maken met televisieprogramma’s zoals ‘Op zoek naar Evita’ en ‘Op zoek naar Joseph’. De programma’s weten de nieuwsgierigheid van de kijkers te wekken.

Eén van de musicals die wordt getoond in Londen is Oliver! De musical is gebaseerd op het boek ‘Oliver Twist’ van Charles Dickens. De muziek en songteksten van de musical zijn geschreven door Lionel Bart. In de musical komen grote musicalsterren uit Londen voor. Ook voor ‘Mister Bean’ Rowan Atkinson is er een rol weggelegd.

De musical is meerdere malen per week te bekijken. De prijs van de tickets variëren van 17,50 pond tot 60 pond, afhankelijk van de dag en plek waar je in het theater zult zitten. Het is verstandig om de kaartjes vooraf te reserveren, omdat de musical erg populair is bij het publiek. Als je een rolstoelgebruiker bent, dien je dit bij de reservering aan te geven. Na de musical kun je nog even een drankje drinken of de verschillende souvenirs van de show bekijken.

Afbeelding: guim.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019