Excite

Online Efteling kaartjes kopen

De Efteling leent zich perfect voor een dagje weg voor het hele gezin. Efteling kaartjes kopen doe je vooraf, online. Bespaar zo geld door een van de vele kortingsacties, of simpelweg doordat vroegboekers vijf euro voordeel krijgen van het sprookjespark. Voor een gezin dan de korting dus wel oplopen tot een paar tientjes! Dat is toch weer een rondje friet voor de kinderen aan het einde van de dag.

Efteling kaartjes

Efteling kaartjes koop je vooraf, online. Het grote voordeel hiervan is dat je niet in de rij hoeft te staan bij de ingang. Zeker op drukke dagen kan de wachttijd ter plaatse behoorlijk oplopen. En dat is de nachtmerrie voor veel ouders met jonge kinderen. Je betaalt de Efteling kaartjes vooraf, print ze thuis uit en je kunt direct naar binnen in Kaatsheuvel. Tickets zijn gewoonlijk een aantal maanden geldig na aankoop.

Efteling korting

Door online Efteling kaartje te kopen, bespaar je ook een mooi bedrag op de toegangsprijs. De Efteling geeft een korting van vijf euro per online gekochte kaart. Om nog meer geld te besparen, kun je speciale kortingsacties in de gaten houden. Zo heeft de Albert Heijn al meer dan eens een speciale Efteling spaaractie gehouden, waarbij je zegels kunt sparen voor nog meer korting op de Efteling. Er bestaat zelfs een speciale actiesite, waarop actuele Efteling korting wordt weergegeven: kortingefteling.nl. Het gaat hier alleen om acties waarbij je online je Efteling kaartjes kunt kopen.

Toegangsprijs Efteling

Online Efteling kaartjes kopen is niet alleen goedkoper, maar je kunt meteen kiezen uit een breed assortiment arrangementen. Je kunt kiezen voor enkel toegang tot het pretpark, maar ook kaartjes inclusief een lunch of koffie met appeltaart. Ook krijg je in sommige gevallen korting op souvenirs. Samen met je gezin een overnachting boeken in de buurt regel je ook via het park. Laat je inspireren op de website van de Efteling tickets.efteling.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019