Excite

Ontdek de Inca's tijdens een vakantie in Peru

Peru. Het land van imposante Inca-overblijfselen, koloniale steden en een kleurrijke gastvrije bevolking. In dit fascinerende land maak je kennis met een erfenis van raadselachtige beschavingen en word je verrast door een indrukwekkende natuur.

De meeste vakanties naar Peru zijn rondreizen . Er is zo veel te zien in het land en de omgeving is zo divers, dat het de moeite waard is niet je hele vakantie in dezelfde plaats te blijven. Peru kent een aantal bijzonder en wereldberoemde bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn.

Om te beginnen de indrukwekkende Machu Picchu , één van de overblijfselen van de Inca cultuur. Vervolgens het blauwe Titicacameer en de ruige Colca Canyon. Ook het regenwoud Manu is een bezoek waard, evenals de stad Lima. Nog een aanrader zijn de Ballestas eilanden en de zandduinen van Huacachina waar je kunt zandboarden.

Verschillende reisorganisatie s bieden rondreizen door Peru aan. Zoals Shoestring, Sawadee, Vamonos, LAS (Latijns Amerika Specialist), Pagona Travel en nog meer. De meeste rondreizen gaan langs alle bovengenoemde hoogtepunten van Peru. Verder is het bij de meeste reisorganisaties mogelijk je eigen rondreis samen te stellen. Hierbij reis je alleen of met een eigen groep van maximaal zes personen zoals je vrienden of je kinderen.

Een rondreis door Peru duurt gemiddeld 20 dagen en is beschikbaar vanaf circa minimaal 1800 euro. Je kunt je eigen vakantie in Peru ook helemaal zelf samenstellen. Je boekt dan een ticket en eventueel alvast hotels en een huurauto. Ook kun je een fly& drive boeken, dan krijg je een retourticket en een huurauto voor een aantal dagen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Rick McCharles

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020