Excite

Ontdek Duitsland: hotels in Bremen

Bremen heeft allerlei hotels, zowel luxe als goedkope. Er zijn ook genoeg hostels voor de echte budgetreizigers. Het ene hotel ligt midden in het centrum, maar het andere ligt iets buiten het centrum. Keuze genoeg dus!

Wat dacht je bijvoorbeeld van het viersterrenhotel Atlantic Grand Hotel Bremen. Het ligt op ongeveer een minuut lopen van het gemeentehuis van Bremen en is voorzien van de nodige luxe. Zo is er bijvoorbeeld Wi-Fi en een groot plasmascherm op de kamers. Nog luxer kan ook in een vijfsterrenhotel, zoals bijvoorbeeld Swissôtel. Dit hotel heeft veel internationale gerechten in het restaurant. Je krijgt ontbijt op je kamer en natuurlijk heb je de nodige luxe.

Kun je deze dure hotels niet betalen? Dan zijn er gelukkig ook goedkopere opties. Zo heb je bijvoorbeeld GastHaus Hotel Bremen. Het hotel ligt op ongeveer vijf minuten lopen afstand van het treinstation en op tien minuten afstand van de historische binnenstad. Een ander betaalbaar hotel is Hotel-Pension Haus Neustadt, een sfeervolle bed and breakfast locatie. Je kunt het centraal station makkelijk bereik met de bus, evenals de luchthaven.

Dit zijn natuurlijk slechts een paar van de hotels in Bremen. Vergelijk de verschillende hotels goed met elkaar. Bekijk de ligging, de faciliteiten en de prijs. Zo weet je zeker dat je een hotel kiest dat bij je eisen en wensen past. Eventueel kun je natuurlijk ook recensies lezen op internet om te zien of een hotel aan je verwachtingen voldoet.

Afbeelding: Flickr account rs-foto

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019