Excite

Ontdek Marokko tijdens een lastminute rondreis

Marokko is een prachtig land waar je kleurige souks (markten) vindt, indrukwekkende paleizen van sultans, vruchtbare valleien met amandel- en perzikplantages en een fantastische natuur. Als je wilt genieten van een lastminute vakantie naar Marokko, hoef je jezelf niet te beperken tot een zon, zee en strand vakantie. Verschillende rondreizen worden ook lastminute aangeboden.

Met een rondreis maak je alles van Marokko mee, van woestijn tot vruchtbare oases en bruisende steden. Fox vakanties is een reisorganisatie waar je op het laatste moment nog een rondreis naar Marokko kunt boeken. De eerstvolgende vertrekdata van een lastminute rondreis naar Marokko van Fox vakanties is 3 januari. Er is een 12- en een 8-daagse rondreis beschikbaar.

Bij de langere rondreis kom je langs koningssteden Fes, Marrakesh, Rabat en Meknes. Verder brengt de reis je over de hoge bergpassen van het Atlasgebergte, vruchtbare oases en de prachtige duinen van de Sahara woestijn. Tevens ga je naar de kust, naar het pittoreske Essaouira. Gedurende de reis verblijf je in driesterrenhotels . De reis is beschikbaar vanaf 999 euro.

De kortere rondreis begint in Casablanca en gaat vervolgens naar koningsstad Meknes. Ook bij deze reis breng je een bezoek aan het Atlasgebergte en een Fes. Deze rondreis gaat verder dieper het binnenland in en gaat langs eeuwenoude ommuurde kasbahs (vestingstadjes). Tot slot breng je een bezoek aan de souk in Marrakesh, de grootste overdekte markt van Afrika.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Martin Varsavsky

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020