Excite

Ontdek Moskou - boek je ticket

‘I follow the Moskva, down to Gorky Park... listening to the wind of change,’ zongen The Scorpions in 1990. Nog geen jaar later was het een wereldhit. Het is niet voor niets dat dit nummer zo bekend werd. Waar veel toeristen de andere kant van de wereld op trekken, lokt Moskou ook steeds meer toeristen. De sfeer is bijzonder, het klimaat even heel wat anders en de ervaring ongeëvenaard.

Moskou is een uitgelezen stad voor een cultuurvakantie. Deze fascinerende bestemming heeft een typerende cultuur en geschiedenis. Maak ook kennis met het lokale eten, bestaande uit rode bietensoep met aardappels en rundvlees. Bezoek hier verder het nationaal historisch museum, de stad zelf of het Kremlin, het historische machtscentrum van Rusland. Winkelen en uitgaan kun je in Moskou ook prima.

Ben je al nieuwsgierig naar Moskou? Enthousiast over je reis? Geef Moskou de tijd om je hart te winnen, luidt het devies. Het is namelijk een stad waar je aan moet wennen en waar je niet gelijk wildenthousiast voor loopt. Wel vertelt iedere liefhebber dat hoe vaker je er rondloopt en hoe meer je ontdekt, hoe meer je gaat houden van deze bijzondere bestemming. Kom ook Moskou ontdekken!

Alhoewel je kunt rijden naar Moskou, geniet een reis per vliegtuig de voorkeur. In zo’n drieëneenhalf uur kun je er al zijn. Zoek hiervoor naar aanbiedingen, want die zijn er het hele jaar door. Er zijn zo veel aanbieders voor vliegtickets naar Moskou dat deze volop met elkaar concurreren. Dit zorgt ervoor dat de prijzen relatief laag blijven.

Afbeelding: Flickr, Eldar

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021