Excite

Ontdek Roemenië met een groepsreis

Roemenië is momenteel niet een van de meest voor de hand liggende reisbestemmingen onder de vakantiegangers. Het is zeker niet een bestemming om individueel naar af te reizen. Toch kent het land prachtige gebieden die zeker de moeite van een bezoek waard zijn. Als kennismaking met een van de minst bekende Oost-Europese landen heeft Neckermann daarom nu voor het eerst Roemenië opgenomen in haar reiscatalogus Wereldreizen.

Tijdens de achtdaagse groepsreis staan zowel cultuur als natuur centraal. Binnen het korte tijdsbestek wordt het hele land doorkruist en alle toeristische attracties worden aangedaan. Zo wordt er een bezoek gebracht aan het kasteel van Dracula, de kloosters van Sinaia en Bucovina en het kerkhof van Sapanta en de zoutmijn van Turda. De groep zal arriveren in de Roemeense hoofdstad Boekarest, van waaruit de grote trip zal worden aangevangen.

Roemenië heeft al jaren te kampen met ‘een spook uit het verleden’. Hieronder vallen niet alleen een duister imago met donkere kastelen en bloeddorstige vampiers, maar ook een politieke geschiedenis met dictators en geweld. Toch kent Roemenië ook een vleugje Mediterraanse sfeer. Zo wordt Boekarest niet voor niets liefkozend het Parijs van Oost-Europa genoemd.

Voor een zeer aantrekkelijke prijs heeft Neckermann een prima reisprogramma op touw weten te zetten. De prijzen per persoon zijn vanaf 794 euro, inclusief vlucht, halfpension en excursies.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021