Excite

Ontdek Schotland tijdens een Whisky-tour

Net als doedelzakken en ruiten hoort ook whisky echt bij Schotland. Wil je op je vakantie het echte Schotland-gevoel meekrijgen én houd je van whisky? Dan is een Whisky-tour echt wat voor jou!

Tijdens een van de vele Whisky-tours die worden aangeboden bezoek je diverse Schotse distilleerderijen, waar je de kans krijgt om je favoriete whisky te proeven. Onder begeleiding van een ervaren gids én expert op het gebied van whisky bezoek je plaatsen die normaal gesproken niet eens voor toeristen geopend zijn. De distilleerderijen die je tijdens je whisky-tour kunt bezoeken zijn door het hele land te vinden. Van Skye tot Edinburgh en van Orkney tot Campeltown.

Het proeven van de whisky’s duurt al snel een uur of twee, daarom is het aan te raden om niet meer dan twee of drie bezoeken per dag te plannen. Dan heb je voldoende tijd over om ook nog een indruk te krijgen van de andere kant van Schotland. Maak een mooie wandeling door de prachtige natuur of ga lekker shoppen in één van de gezellige steden die het land rijk is.

Om je Schotland-ervaring helemaal compleet te maken, zorg je ervoor dat je reis precies gelijk valt met één van de vele whiskyfestivals Mei is de officiële feestmaand als het gaat om whisky, maar de beroemde festivals worden het hele jaar door gehouden. Bij het boeken van je reis kun je vragen naar de festiviteiten in de regio waar jij naar toe reist!

Afbeelding: Flickr account rick

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020