Excite

Ontdek Vancouver: koop vliegtickets

Vancouver is een prachtige stad, met een wereldberoemde skyline. Het is een echte wereldstad en je kunt er terecht om te shoppen, of om de talloze bezienswaardigheden te bekijken. Vancouver is ook een prima begin- of eindpunt voor een mooie rondreis door Canada.

De internationale luchthaven van Vancouver is Vancouver International Airport (YVR). Deze luchthaven ligt zo’n vijftien kilometer buiten de stad. De luchthaven heeft een prijs gewonnen voor Best Airport en de zaken zijn er dan ook goed geregeld. Er zijn verschillende busverbindingen op het vliegveld. Zo kun je met de Airporter naar het centrum van Vancouver en met YVR Whistler SkyLynx naar verschillende plaatsen op Vancouver Island. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de taxi. Houd er wel rekening mee dat dit best prijzig kan zijn.

Je kunt redelijk goedkoop naar Vancouver vliegen met luchtvaartmaatschappijen zoals MartinAir, AirBerlin en Condor. Het kan verstandig zijn om onderweg over te stappen, bijvoorbeeld in Londen, Parijs, Chicago of Washington. Overstappen kan de vliegtickets een stuk goedkoper maken. Houd er wel rekening mee dat je in de Verenigde Staten verplicht bent om een visum aan te vragen, ook wanneer je er alleen overstapt.

Vergelijk de verschillende vliegtickets goed met elkaar. Je kunt veel geld besparen als je naar alle opties kijkt. Houd goed in de gaten wat het verschil is wanneer je wel of niet overstapt en bekijk ook hoe het zit als je een dag eerder of later vliegt. Zo kun je de goedkoopste vliegtickets makkelijk vinden.

Afbeelding: Flickr account robh

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020