Excite

Ontspan in hotels in Egypte

Egypte is een heel bijzonder land, met talloze plekken die je gezien moet hebben. Caïro is de hoofdstad van Egypte en een zeer bruisende stad. Ga eens naar het Egyptisch museum en ontdek de geschiedenis van het land. Vlakbij Caïro heb je de piramide van Gizeh en de wereldbekende Sphinx. Natuurlijk heb je in Caïro talloze hotels waar je kunt verblijven. Deze zijn in de gehele stad te vinden.

Ook de badplaatsen zijn erg geliefd in Egypte. Veel mensen komen naar de Rode Zee om te genieten van de zon of om te snorkelen en te duiken. Langs deze kustplaatsen vind je enorm veel hotels en resorts die je van alle gemakken zullen voorzien.

Er zijn natuurlijk nog veel meer plaatsen in Egypte, zoals Aswan en Luxor. Vrijwel overal heb je de keuze uit veel hotels. Wees altijd zorgvuldig in het kiezen van een hotel in Egypte. Er zijn veel goede hotels, maar helaas zijn er ook regelmatig slechte hotels te vinden. Zorg dus dat je op de hoogte bent van de kwaliteit, door bijvoorbeeld recensies te lezen.

Hotels in Egypte zijn in verhouding een stuk goedkoper dan in Europa. Dit betekent dat je voor een redelijke prijs toch luxe kunt overnachten. Er zijn in Egypte ook veel all inclusive hotels. Ook deze zijn niet extreem duur en ze bieden je veel extra luxe.

Afbeelding: Flickr account trvlto

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020