Excite

Ontspannen in een hotel in Lissabon

Als hoofdstad van Portugal is Lissabon een stad die nogal geliefd is als vakantiebestemming. Bijna iedereen die wel eens naar Portugal geweest is, heeft een bezoekje gebracht aan Lissabon. Als jij hier nog nooit bent geweest, dan wordt het hoog tijd om er eens een hotel te boeken. Gelukkig heb je wat dat betreft écht volop keuze!

Als je wilt ontspannen in een lekker luxe hotel, dan is Hotel Aviz wel iets voor je. Dit viersterrenhotel is ook bij grote sterren geliefd. Eva Peron heeft hier wel eens overnacht, maar ook bijvoorbeeld zanger Frank Sinatra is hier gast geweest. Dat is natuurlijk leuk om te weten, maar het is nog prettiger om te weten wat precies de voorzieningen zijn in dit hotel. Je kunt hier in ieder geval gebruik maken van gratis wifi. Je hebt een ruime kamer en krijgt badjassen, slippers en luxe toiletartikelen. Ook kun je hier genieten van de bijbehorende sauna en het stoombad, om maar even een paar van de recreatiefaciliteiten te noemen!

Een andere geweldige optie is het SANA Lisboa Hotel. Dit hotel ligt op een prettige, centrale locatie en heeft tal van moderne kamers. De kamers zijn voorzien van een mooie flatscreen tv en airconditioning. Daarnaast kun je gebruik maken van het wellnesscentrum dat het hotel heeft. Hier vind je onder meer een sauna, een Turks stoombad en een fitnessruimte.

Afbeelding: Flickr account Fr Antunes

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020