Excite

Ontspannen in Spanje

Sowieso zijn de grote steden van Spanje zeker de moeite waard. Je kunt er heen voor een vakantie of een stedentrip. Denk aan steden zoals Barcelona, Madrid, Sevilla en Córdaba. Iedere stad heeft zo zijn eigen charmes. Zo is Barcelona de stad van kunstenaar Gaudí en vind je er veel imposante gebouwen. Sevilla wordt ook wel een openluchtmuseum genoemd, omdat er zo veel historische gebouwen te vinden zijn. In Córdoba vind je allerlei historische gebouwen en je kunt er mooie stadswandelingen maken. In Madrid vind je heel erg veel musea en architectuur.

Spanje is ook perfect voor een zonvakantie. Er zijn veel verschillende badplaatsen. Je hebt sowieso veel costa’s in de buurt van Barcelona, en je kunt hier heerlijk ontspannen en genieten. Voor jongeren zijn er is Spanje ook veel locaties waar ze goed terecht kunnen. Je hebt er zon, zee, strand en véél uitgaansgelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan Salou of Lloret de Mar. Veel jongerenorganisaties bieden goedkope vakanties aan voor deze locaties.

Niets met het strand? Je kunt in Spanje ook heel goed de natuur intrekken. Er zijn veel natuurgebieden waar je heen kunt. Zo heb je bijvoorbeeld Parque Nacional de los Picos de Europa, Parque Nacional de Aigues Tortes y Estany de Sant Maurici en Parque Nacional del Teide. Dit is niet echt bekend bij toeristen, mar wel absoluut de moeite waard voor een bijzondere en actieve vakantie.

Afbeelding: Flickr account freakland

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021