Excite

Ontspannen op de Franse Camping

Frankrijk heeft heel erg veel gebieden waar je campings kunt vinden. Kies bijvoorbeeld voor de Dordogne, Landes, Bretagne, Gironde en Bourgondië. Ieder gebied in Frankrijk heeft zo zijn eigen persoonlijke sfeer. Bijna overal heb je wel mogelijkheden om te wandelen of fietsen. Bedenk dus wat jij graag wilt. Houd je van het strand, ga dan richting de kust. Wil je vooral veel natuur zien en echte wandeltochten in de bergen maken? Dan zijn gebieden zoals de Ardennen en de Alpen zeer geschikt voor je.

Het is ook belangrijk om goed te bedenken wat voor een soort camping je zoekt. Wil je een grote camping met vooral veel faciliteiten, of houd je het liever klein en simpel? Wil je een zwembad, een winkel of fietsenhuur? Al deze zaken zijn belangrijk voor het kiezen van een geschikte camping.

Veel campings in Frankrijk hebben een animatieteam. Dit is een team dat leuke activiteiten verzorgt. Vaak zijn deze activiteiten voor kinderen, maar er zijn ook geregeld leuke dingen te doen voor de volwassenen. Het is een prima manier om lekker bezig te zijn tijdens je verblijf in Frankrijk.

Als je Frans niet echt goed is, dan zijn er zelfs campings waar mensen werkzaam zijn die Nederlands spreken. Dit kunnen Nederlanders of Vlamingen zijn die in Frankrijk een camping zijn gestart. Dit maakt het communiceren natuurlijk een stuk gemakkelijker.

Op internet kun je gemakkelijk zoeken naar campings. Bekijk wat jij graag wilt en baseer daar je keuze op!

Afbeelding: Flickr account belagpixel

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020