Excite

Op de camping in Luxemburg

Terug naar de natuur, genieten van eenvoud én genieten van elkaar. Dat kan tijdens een heerlijke vakantie op een camping in Luxemburg. Het grote voordeel van een camping in Luxemburg is dat het lekker dichtbij is, maar voor het idee toch heel ver weg. Je kunt dus maximaal genieten van de dagen die je voor je vakantie gereserveerd hebt!

Luxemburg ligt centraal in ‘ons’ deel van Europa en grenst niet alleen aan België, maar ook aan Duitsland en Frankrijk. Het land heeft slechts een half miljoen inwoners en is daarmee bijna het kleinste landje van de Europese Unie. Dat doet echter niets af aan de prachtige omgevingen, de vriendelijke mensen en natuurlijk de talloze mogelijkheden om hier een zalige vakantie te beleven!

Luxemburg staat vol met campings. Voor je ergens een plekje boekt, doe je er goed aan je eigen wensen te inventariseren. En kijk natuurlijk niet alleen naar wat jij wilt, maar ook naar bijvoorbeeld de wensen van je partner of kinderen. Voor kinderen kan het bijvoorbeeld leuk zijn om een kindercamping te kiezen, terwijl die juist weer niet zo geschikt is voor een romantisch weekendje weg met twee personen.

Heb je eenmaal een plekje op een camping in Luxemburg geboekt? Dan is het tijd om te gaan genieten van je welverdiende vakantie. Ga met het vliegtuig of neem gewoon lekker de auto en geniet al van de reis. Dan weet je zeker dat je het maximale uit je dagen hier haalt!

Afbeelding: Flickr account wollombi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020