Excite

Op naar Oostende: boek je hotel

Oostende: de beste badplaats van België. Geen wonder dat hier zo veel toeristen op af komen. Niet alleen de stranden zijn hier populair – je kunt in Oostende ook naar het casino of de renbaan, de grote parken, en de mooie boulevards en musea. Een hotel boeken in deze heerlijke Belgische stad is dus echt een aanrader.

Na een dagje uitwaaien op de boulevard of heerlijk zonnen op het strand is het tijd voor goede nachtrust. Oostende heeft genoeg slaapplaatsen, ook voor de budgetreiziger. Veel twee- en driesterrenhotels bieden waar voor je geld. Natuurlijk kun je ook voor extra luxe kiezen door een kamer te reserveren in de grote viersterrenhotels. Daar betaal je vanzelfsprekend ook meer voor.

De goede driesterrenhotels zijn er onder andere van grote hotelketens, zoals Ramada (Ramada Ostend), Sandton (Sandton Mondo Hotel) en Best Western (Best Western Hotel Imperial). Veel aangeraden worden ook Royal Astrid, Hotel Ter Streep en Hotel Europe-Oostende. Voor zo’n zestig á zeventig euro per nacht heb je in deze hotels een uitstekende kamer.

Extra huiselijk slapen doe je in de pensions en bed & breakfasts van Oostende, zoals B&B Porto Bello vlak bij het centrum en de haven. Helemaal aan de kust ligt Thermae Palace. Dit luxe viersterrenhotel kost je flink wat meer, maar je kunt er naar de sauna, de golfbaan en het hotel-restaurant, Périgord, waar ook een heerlijk ontbijtbuffet wordt geserveerd. Ook is er een bioscoop on het complex aanwezig.

Dat wordt dus op naar Oostende en slapen in een heerlijk hotel!

Afbeelding: Flickr, Capricorn45rbjd

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019