Excite

Op vakantie in een leuke B&B in Antwerpen

Waar hotels in grote wereldsteden vaak behoorlijk duur zijn, kan een B&B in Antwerpen je qua prijs positief verrassen. Je hebt in een B&B vaak veel ruimte en privacy, zonder dat je daar speciaal extra voor betaalt. Het enige nadeel is dat je meestal niet de grote faciliteiten hebt zoals in een hotel, denk aan een zwembad of een grote parkeerruimte. Maar voor het prijsverschil kun je altijd een kaartje voor het plaatselijke zwembad kopen!

Centrum Antwerpen

Een mooie B&B in Antwerpen centrum is Harmony B&B. Deze Bed and Breakfast ligt midden in Antwerpen, maar wel in een rustige buurt. Je hoeft dus niet bang te zijn 's avonds gewekt te worden door feestgangers. Met een paar minuutjes ben je in de oude stad, waar van alles te beleven is. Hier verblijven kan al vanaf veertig euro per nacht. Je krijgt dan ook een heerlijk Vlaams ontbijt, met een beetje extra. Wil je met meerdere personen in een kamer verblijven? Dan geldt een kleine toeslag. Elke kamer heeft een tv, een eigen badkamer en een toilet. Je kunt hier ook parkeren.

Lekker rustig

Ook gelegen in een mooie, rustige buurt in het centrum van Antwerpen is Isabella B&B. Deze Bed and Breakfast is gesitueerd in een gerestaureerd herenhuis dat stamt uit 1900. Veel van de originele details zijn bewaard gebleven en dat zorgt voor een stijlvol geheel. Verblijven kan hier al vanaf € 60. Je krijgt dan een kamer waar niet gerookt werd, een mooi balkon, een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel en natuurlijk tv, radio en de mogelijkheid om zelf koffie en thee te zetten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021