Excite

Op vakantie in Tokio: de beste hotels

Japan staat niet bekend als het meest voordelige vakantieland. Als je naar Japan wilt, zorg er dan voor dat je goed gespaard hebt, zodat je in Tokio kunt verblijven in de meest luxe hotels. Dan kun je echt ultiem genieten van dit prachtige land!

Een van de letterlijke hoogtepunten van Tokio is toch wel het hotel The Prince Park Tower Tokyo. Dit hotel beschikt onder meer over een verwarmd buitenbad, een binnenbad, een volledig fitnesscentrum met alle faciliteiten, een game room, winkelmogelijkheden en hot spring baths. Ook de kamers zijn voorzien van de nodige luxe, zoals een eigen badkamer en draadloos internet. Wil je even helemaal ontspannen? Meld je dan aan voor een behandeling in de salon of het kuuroord.

Iets minder luxe, maar zeker nog erg comfortabel, is het Somerset Azabu East hotel. Dit hotel heeft als kamers een aantal prachtige studio’s, voorzien van tweepersoonsbedden. De kamers beschikken allemaal over een eigen, volledig uitgeruste keuken, home entertainment systemen en natuurlijk gratis breedband internet. Het hotel biedt bovendien een aantal extra faciliteiten, zoals fitnessmogelijkheden en een overdekt zwembad. Dit zwembad is verwarmd. Ook kun je hier je was laten doen, zijn er speciale niet-roken kamers en zijn de kamers voorzien van een telefoon met directe buitenlijn, in-house film en radio.

Omdat Tokio erg groot is, is het wel altijd aan te raden om alleen hotels te boeken die in de buurt zijn van jouw uiteindelijke bestemming. Wil je de stad verkennen, kies dan een hotel dat echt in het centrum ligt, zodat je per dag maar weinig tijd kwijt bent met reizen.

Afbeelding: Flickr account Guwashi999

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021