Excite

Op vakantie met Lidl

De Duitse supermarktketen Lidl zal vanaf 1 augustus van dit jaar vakanties gaan verkopen in haar 350 discountfilialen in Nederland. Dat bevestigde een woordvoerster van Lidl na een bericht in het vakblad Reisrevue.

Lidl is niet geheel onbekend met de toeristische markt. In thuisland Duitsland worden er door het supermarktbedrijf al langer vakanties aangeboden. Via een website en flyers in de vestigingen gaat Lidl reizen van Stip Reizen, Marysol en het Duitse Select Holidays aan de man proberen te brengen. Uiteraard voor een lagere prijs, zoals ook geldt voor andere Lidl producten uit de supermarkt.

De vakanties die worden aangeboden door Lidl zullen voornamelijk rondreizen en stedentrips zijn maar ook overige reizen naar het buitenland. Elke maand zullen er nieuwe reisaanbiedingen op de site verschijnen. Lidl heeft hoge verwachtingen van haar nieuwe reisaanbod.

D-Reizen begon overigens ook in 2008 met de verkoop van vakanties op zeer bescheiden schaal in supermarkten van moederbedrijf Dirk van den Broek.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020