Excite

Op vakantie naar Hotel Big Brother?

Een live webcam in je hostelkamer: voor de één klinkt het waarschijnlijk als een nachtmerrie, maar bij de ander vervult het een ongekende behoefte. Tenminste, we gaan er vanuit dat St. Christopher’s Inn in Engeland niet voor niets in 14 van hun kamers camera’s plaatsten!

Het is voor het eerst dat zo’n project opgezet is; nooit eerder werden er camera’s in slaapkamers van gasten gehangen. De reizigers vinden het tot nu toe echter nog hartstikke leuk. Zo worden de camera’s gebruikt om naar vaders en moeders te zwaaien, om contact te houden met vrienden en om feest te vieren met mensen die duizenden kilometers van de gasten verwijderd zijn.

Het hostel heeft het project opgezet om aan iedereen te laten zien dat het veel leuker is om in een hostel te overnachten, dan in een hotel. Deze camera’s geven iedereen een leuk kijkje in het leven van backpackers die de hele wereld over reizen.

Om problemen te voorkomen heeft St. Christopher’s Inn direct een nieuw boekingsbeleid ingesteld, dat ervoor moet zorgen dat gasten precies weten hoe het nieuwe hostel in elkaar zit en wat er allemaal bij komt kijken. Ondertussen gaan de ontwikkelingen gewoon door en moet het straks mogelijk zijn om de gasten te voorzien van gratis bier voor de leuke dingen die ze doen, terwijl vervelende gasten ‘beloond’ worden met het geluid van een misthoorn.

De St. Christopher’s Inns zitten niet alleen in Engeland, maar ook in Parijs, Berlijn, Brugge en Amsterdam.

Afbeelding: Flickr account surfstyle

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020