Excite

Op vakantie naar Val D’Isère!

Een wintersportbestemming kies je met zorg uit; het is niet alleen belangrijk dat je er goed kunt skiën, maar ook de sfeer moet goed zijn. En dan zit je in Val D’Isère helemaal goed. Val D’Isère is een prachtig plaatsje in de Alpen waar het af en toe wel lijkt of de tijd stil heeft gestaan.

Val D’Isère is een heerlijk gastvrije wintersportplaats, midden in de bergen. Op een hoogte van 1850 meter kun je genieten van mooie, besneeuwde hellingen, prachtige wandelpaden, gezellige winkeltjes en prachtige dorpjes. Daarnaast tref je hier natuurlijk tal van leuke hotelletjes aan, waarvan de Ormelune er één is. De Ormelune biedt een bijzondere combinatie van kunst en kleur én authenticiteit en wintersport.

Het hotel is een echt modern, maar gezellig vrijetijdshotel. De intense kleuren zorgen voor een heerlijke, ontspannen sfeer en veel gemak. In Ormelune krijg je weer volop de kans om op te laden, zodat je er ook na je vakantie absoluut weer even tegenaan kunt.

De kamers in Ormelune zijn lekker ruim, maar ook erg praktisch. In totaal heeft het hotel 46 kamers, verdeeld over vier verdiepingen. Sommige kamers kijken uit over de skipistes, andere kamers hebben een schitterend uitzicht over de bergen. De kamers zijn verdeeld in een aantal categorieën, namelijk small, medium, large en extra large. Het hotel heeft door middel van kleurgebruik onderscheid aangebracht in de verschillende kamers.

Ook een keer op vakantie naar Val D’Isère? Boek dan een verblijf in Ormelune en geniet van het gemak en comfort dat dit hotel je te beiden heeft!

Afbeelding: Flickr account r-z

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020