Excite

Op zoek naar een hotel in Düsseldorf?

Een hotel in Düsseldorf heb je op internet in een mum van tijd gevonden. Op sites als hotelspecials.nl en booking.com worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en daarnaast kun je de oordelen van eerdere gasten doornemen. Het hotel van jouw keuze kun je bovendien meteen boeken!

Düsseldorf: Duitse stad vlakbij Nederland

Düsseldorf ligt in het westen van Duitsland en heeft iets meer dan een half miljoen inwoners. In deze stad, die zich ten zuiden van het Ruhrgebied bevindt, is vooral op cultureel gebied veel te zien en te beleven. Zo kun je een van de vele theater- of museavoorstellingen bezoeken of historische gebouwen, als de Kreuzherrenkirche en de Neanderkirche, bekijken. 's Avonds kun je je bovendien storten in het bruisende uitgaansleven van Düsseldorf.

Hotels in Düsseldorf

Nabij het centrum van deze Duitse stad ligt het City Partner Hotel Düsseldorf City. De kamers van deze accommodatie zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van diverse moderne faciliteiten. Daarnaast is er in dit hotel ook gratis draadloos internet beschikbaar. Met het openbaar vervoer ben je in minder dan tien minuten in het stadscentrum.

Het Holiday Inn Düsseldorf ligt middenin het stadscentrum. Deze accommodatie heeft luxekamers en ligt vlakbij de meest chique winkelstraat van Düsseldorf, de Königsallee. 's Ochtends kun je bovendien het ontbijt nuttigen in het restaurant van dit hotel.

Aan de rand van Düsseldorf bevindt zich het EU Centralhotel im Tönnchen. Op ongeveer honderd meter van dit hotel is een tramstation te vinden vanwaar regelmatig een tram richting het stadscentrum vertrekt. De twintig kamers van deze accommodatie zijn bovendien ruim en voorzien van onder meer een bureau en een eigen badkamer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020