Excite

Op zoek naar een vlucht tussen Nederland en Thailand?

Een vlucht van Nederland naar Thailand heb je op internet in een mum van tijd gevonden. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je de voor jou meest voordelige optie direct boeken.

Thailand: prachtig koninkrijk in het Oosten

Thailand is een koninkrijk in Azië dat wordt begrensd door onder meer Cambodja en Maleisië. In dit land wonen ruim zestig miljoen mensen, het overgrote deel hiervan woont in het zuiden van Thailand waar tevens de hoofdstad Bangkok ligt. Bezienswaardigheden zijn zowel op het platteland als in de grote steden te vinden. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de enorme drukte in de hoofdstad of ga voor een ritje op een olifant door karakteristieke dorpjes en wouden op het platteland.

Vlucht naar Thailand

Het is mogelijk om vanuit Nederland rechtstreeks naar dit Aziatische koninkrijk te vliegen. Het gaat dan om vluchten vanaf de Amsterdamse luchthaven Schiphol naar de hoofdstad Bangkok. Deze reis wordt meestal verzorgd door KLM en de prijzen voor deze vlucht vangen momenteel aan bij zo'n vijfhonderd euro.

Andere bestemmingen in Thailand, zoals Chiang Mai, Phuket en Phi Phi Island, zijn vanuit Nederland alleen door middel van een niet-rechtstreekse vlucht te bereiken. Je vliegt dus eerst naar Bangkok en van daaruit direct naar je uiteindelijke bestemming. De prijzen voor een vlucht naar een van deze steden zijn wel iets hoger dan die voor een rechtstreekse vlucht naar Bangkok. Vluchten naar Chiang Mai en andere luchthavens binnen Thailand zijn uiteraard ook te boeken op de eerder genoemde sites.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021