Excite

Oslo: een geslaagde vakantie begint hier

Lekker even naar Noorwegen? Begin dan in de hoofdstad, Oslo. Deze stad biedt je veel bezienswaardigheden, gezellige restaurantjes, mooie cafés en natuurlijk meer dan genoeg hotels. Wij zetten een aantal goede keuzes voor je op een rijtje.

Als eerste is er het Radisson Blue Scandinavia Hotel. De Radisson-hotels zijn overal ter wereld te vinden en bieden een uitzonderlijk hoge service en kwaliteit voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Dat geldt ook hier weer. De kamer is onder meer voorzien van tv, je krijgt gratis toegang tot de fitnessruimte, het zwembad en de sauna. Voor de kinderen is er een speciale spelletjesruimte. Haast je ’s morgens vooral niet, want het ontbijt is gratis inbegrepen!

Ook een goede keus is het First Hotel Millenium. Dit hotel ligt op 200 meter afstand van de Karel Johanspoort. Ook het centraal station is erg dichtbij. De grootste voordelen van dit mooie hotel, opgetrokken in jaren ’30 stijl, zijn het gratis draadloze internet en de korting op toegang tot bijgelegen restaurant en fitnessruimte. Kamers zijn verkrijgbaar voor één persoon tot vier personen. De beschikbaarheid varieert, afhankelijk van het seizoen.

Tot slot is het stijlvolle Clarion Collection Hotel Folketeateret een aanrader. Dit hotel ligt eveneens in het centrum van de stad. De belangrijkste pluspunten van deze locatie zijn het dakterras, het gratis avondbuffet en de gratis toegang tot de fitnessruimte. Ook kunnen gasten de hele dag gratis thee, koffie, wafels en fruit krijgen.

Afbeelding: Flickr account meson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020