Excite

Overijssel is beste provincie om te kamperen

  • © Getty Images
Wie in Nederland wil kamperen, kan het beste terecht in de provincie Overijssel. Van de 32 'Best Campings' in Nederland zijn er maar liefst 11 te vinden in deze provincie. Volgens Henk van Voornveld, directeur MarketingOost, laat dit zien dat Overijssel een 'vruchtbaar gebied' is als het gaat om kamperen. Ook heeft Overijssel volgens hem veel gepassioneerde ondernemers die een hoge kwaliteit en ultieme gastvrijheid nastreven.

De meeste 'Best Campings' zijn te vinden in het Vechtdal. Volgens de ANWB bevinden zich er daar 7 van de 11. Het Vechtdal is de regio tussen Dalfsen, Ommen en Hardenberg en wordt vooral gekenmerkt door een prachtige natuur. Ook beschikt het Vechtdal over verschillende grote gezinscampings met goede voorzieningen.

Deze campings werden vorig jaar ook al uitgeroepen tot 'Best Campings'. Dit gegeven laat zien dat de campings hun best doen om elk jaar weer te verbeteren en doorlopend de beste kwaliteit na te streven.

De campings die er dit jaar met de titel 'Best Camping' vandoor gingen zijn Camping Beerze Bulten in Beerze, Camping de Papillon in Denekamp, Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte, Ardoer Vakantiepark 't Rheezerwold in Hardenberg, Sprookjescamping de Vechtstreek in Rheeze, Camping de Molenhof in Reutem, Vakantiepark de Luttenberg in Luttenberg, Kampeerdorp De Zandstuve in Rheeze, Camping 't Veld in Rheeze, Vakantiepark het Stoetenslagh in Rheezerveen en Camping de Kleine Wolf in Stegeren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019