Excite

Overnacht in bijzonder Madrid

Madrid is een stad die je zeker eens gezien moet hebben. Het is een prachtige stad vol mooie bezienswaardigheden. Er zijn dan ook erg veel hotels te vinden. Er zijn echte luxe hotels, maar ook veel goedkope overnachtingsmogelijkheden. Er zijn erg veel pensions en hostels waar je terecht kunt. De meeste goedkope hotelovernachtingen zitten in de buurt van Atocha, Plaza de Santa Ana, Puerta del Sol, Gran Via en Malasana.

Maak keuze uit verschillende hotels, zoals bijvoorbeeld Gavinet. Dit hotel is gelegen midden in het stadscentrum van de meeste bezienswaardigheden vind je op loopafstand van het hotel. Een ander mooi hotel is Barcelo Castellano Notre. Dit hotel ligt op ongeveer tien minuten afstand van de luchthaven van Madrid. Ook leuk is wellicht hotel Parquesus. Dit hotel ligt op ongeveer 9 kilometer van de stad vandaan. Dat lijkt een heel eind, maar op ongeveer tweehonderd meter is een aansluiting met het openbaar vervoer. Je zit dus niet midden in de drukte van de stad maar kunt toch Madrid goed bekijken.

Het is verstandig om je hotel vooraf te boeken. Met name in het hoogseizoen kan het erg druk zijn en zijn de kamers van hotels snel volgeboekt. Vergelijk de prijzen ook goed met elkaar. Vaak kun je profiteren van leuke kortingen, dus het vergelijken is erg belangrijk om te doen.

Afbeelding: Flickr account harshillshar

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021