Excite

Overnacht in wintersportland Andorra

Andorra is een geliefd land voor een wintersportvakantie. Ook in de zomermaanden kun je er prima heen. Omdat er geen accijnzen op sigaretten en drank zit, kan een vakantie erg goedkoop zijn. Je kunt alleen met de bus of auto in Andorra komen. Er vertrekken sowieso bussen vanuit het zuiden van Frankrijk en vanuit Barcelona.

Er zijn in Andorra behoorlijk wat hotels. Je hebt dus de ruimte keuze aan overnachtingsmogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat de hotels tijdens het hoogseizoen (zowel in de winter als de zomer) vaak overvol zitten. Vooraf boeken is dus echt een must, want de kans is groot dat je anders geen overnachtingsplaats zult vinden. Probeer ook ruim op tijd te zijn met het boeken.

Je moet er ook rekening mee houden dat buiten het hoogseizoen veel hotels zijn gesloten. Ook rond deze periode is het dus aan te raden om vooraf te reserveren, zodat je zeker weet dat er een plekje voor je is.

Het kan handig zijn om vooraf de prijzen goed met elkaar te vergelijken. De prijzen kunnen namelijk per hotel flink verschillen. Soms kun je ook een busreis in combinatie doen met een hotel. Deze zijn voornamelijk te vinden in Frankrijk en kunnen erg voordelig zijn.

Afbeelding: Flickr account uggboy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021