Excite

Overnachten in Boston

Boston ligt in het noordoosten van de Verenigde Staten en is de hoofdstad van de staat Massachusettes. Als je in Boston rondloopt, zie je de Engelse invloeden van vroeger sterk terug in de gebouwen van de stad. Ook het accent van de bewoners is beïnvloed. In Boston wordt het zogenaamde Boston English gesproken.

Tijdens een stedentrip in Boston hoef je je niet te vervelen. Er zijn veel musea, waaronder het Isbelle Stewart Gardner Museum waar werken van onder andere Rembrandt en Vermeer hangen. Door het Freedom Trail te volgen, een wandelroute van ongeveer 4 kilometer door de stad, kom je langs alle bezienswaardigheden van Boston. De looproute is aangeduid met een rode lijn op de trottoirs.

Hotels in Boston vind je via internet bij Expedia, Booking.com, of Ebookers. Bij Expedia kun je tevens een vlucht en een vlucht + hotel in Boston boeken. Dit kan je geld besparen. Booking.com heeft een erg groot aanbod. Hier vind je ook viersterrenhotels voor lage prijzen.

Een handige website is verder Tripsadvisor.nl. Hier vind je een overzicht aan aanbevolen hotels in Boston. Op basis van waarderingen door bezoekers, wordt deze lijst samengesteld. Zo staat volgens Tripadvisor het Lenox Hotel in Boston op nummer één. Volgens bezoekers een prima hotel, centraal gelegen en zeker de moeite waard om te verblijven. De gemiddelde prijs per nacht is 130 – 270 euro.

Goedkopere hotels vinden, kan ook gemakkelijk via deze website. Verander dan je zoekcriteria in bijvoorbeeld hotels met prijzen tot 50 euro per nacht. Lees de reviews om er zeker van te zijn dat het een goed hotel is.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Patricia Drury

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020