Excite

Overnachten in de badplaats Lloret de Mar

Het grote voordeel van Lloret de Mar is dat alles er erg goedkoop is. Een hotel is daar geen uitzondering op. Behalve hotels heb je er ook appartementen en campings, deze zijn vaak nog goedkoper dan een hotel.

Lloret de Mar is niet groot en de meeste hotels zijn dan ook te vinden op loopafstand van het strand en de bekende uitgaansgelegenheden. Er zijn veel hotels met uitzicht op de zee en het komt geregeld voor dat je niets extra’s hoeft te betalen voor zeezicht.

Omdat de gemiddelde leeftijd in Lloret de Mar vrij laag is, rekenen de meeste hotels en appartementencomplexen een borg. Dit kan een bedrag zijn van honderd tot tweehonderd euro. Op het moment dat je de sleutel inlevert, zul je de borg ook weer terugkrijgen. Mocht je je tijdens de vakantie misdragen of een enorme rotzooi maken in het hotel, dan krijg je de borg niet meer terug.

Bij de meeste hotels is er tevens een nachtportier. Deze houdt in de gaten dat er niet teveel geluidsoverlast is ’s nachts. In Spanje wordt er veel strenger gecontroleerd op dit soort zaken en als je je misdraagt wordt je zonder pardon het hotel uitgegooid. Ook zijn er nachtportieren die in de gaten houden of je niet zomaar iemand meeneemt die niet in het hotel thuishoort. Dit is in veel gevallen namelijk ook verboden.

Afbeelding: Flickr account ironbishop

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020