Excite

Overnachten in het Gelderse Arnhem

Arnhem heeft een historische en sfeervolle binnenstad. Er zijn veel winkels, maar ook allerlei bezienswaardigheden zoals kerken of musea. Sommige mensen hebben het geluk dat ze dichtbij Arnhem wonen. Maar als dat bij jou niet het geval is, dan kan de reistijd nog best lang zijn. Dan kun je misschien beter kiezen voor een hotel in deze mooi, Gelderse stad.

Er zijn veel hotels in de Gelderse stad. Zo heb je bijvoorbeeld NH Rijnmond Arnhem, een hotel dat op loopafstand van de binnenstad ligt. Er is een gezellig restaurant en je hebt alles dichtbij. In het centrum vind je ook talloze goedkope hostels en pensions voor een kort verblijf.

Je kunt er echter ook voor kiezen om in de natuurrijke omgeving van Arnhem te overnachten. Arnhem ligt bij de Veluwe dus er zijn veel bossen en je kunt hier hele mooie wandelingen maken. Zo heb je bijvoorbeeld Hotel Papendal Arnhem. Dit ligt op ongeveer acht kilometer van Arnhem vandaan, midden in de bossen. Mensen die graag fietsen en wandelen kunnen hier heel goed terecht.

Er zijn ook hotels bij de snelweg van Arnhem. Dit is vooral handig voor mensen die op reis zijn of die eventueel een zakenreis hebben. Denk bijvoorbeeld aan het hotel Golden Tulip bij Velp. Dit is een prima locatie voor een zakenbespreking.

Afbeelding: Flickr account aplumb

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020