Excite

Overnachten in Renesse: betaalbare hotels

Een van de meest geliefde bestemmingen onder Nederlandse jongeren is toch wel Renesse. Deze badplaats in Zeeland staat bekend om haar vele uitgaansgelegenheden en natuurlijk haar mooie hotels. Het is vanzelfsprekend belangrijk dat die hotels op loopafstand van het centrum liggen, zodat je binnen no time kunt gaan feesten. Met deze hotels zit je wat dat betreft zeker goed!

De eerste keuze is Hotel ’t Klokje. Dit hotel ligt op loopafstand van de cafés en terrasjes. Bovendien is het ook nog eens voorzien van een lekker binnenzwembad, een sauna en een solarium. Mocht het weer niet meewerken, dan kun je dus alsnog in vorm blijven en een lekker kleurtje opdoen. Ook kun je hier gratis parkeren, lekker eten en gebruik maken van de fitnessruimte.

Een andere aanrader is Badhotel Renesse. Zoals de naam al zegt, ligt dit hotel op loopafstand van de stranden. Bovendien ben je zo bij de terrasjes en cafés. Ook dit hotel is erg comfortabel en biedt je meer dan genoeg ontspanning.

Tot slot is er het superluxe Hotel de Zeeuwse stromen. Als je in dit hotel verblijft, maakt het eigenlijk niet zoveel meer uit waar de cafés zijn, want je hebt hier meer dan genoeg vermaak. Van binnenzwembad tot buitenzwembad, van sauna tot Turks stoombad en van restaurant tot café: alles is in dit hotel wel te vinden. De huiselijke omgeving zorgt bovendien voor een beetje extra gezelligheid, ook wel prettig op vakantie!

Afbeelding: Flickr account d_vdm

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021