Excite

Overnachten in Kopenhagen

Overnachten in Kopenhagen

Kopenhagen is een prachtige stad. Het Zeemeerminnetje is wereldberoemd. Ook kun je naar de Newhavn om lekker wat te drinken op een terrasje. Ook zijn er talloze musea, waaronder kunstmusea of het museum van Hans Cristian Andersen. Om al die mooie dingen in de stad te zien, wil je natuurlijk overnachten in Kopenhagen.

Hotels

De meeste hotels zijn gevestigd rond het centraal station. Let goed op: de prostituees zijn zeer actief in deze buurt. Wanneer je hier niet van gediend bent, wil je waarschijnlijk wel even goed opletten welk hotel je kiest. Het ene hotel ligt er wat meer buiten dan het ander. Eventueel kun je reacties lezen op internet om te zien hoe het hiermee zit. In het algemeen heb je er echter weinig last van. Er zitten ook hotels midden in het centrum en bijvoorbeeld bij de Newhavn. Op internet kun je verschillende lijsten zien met de hotels die je in Kopenhagen kunt vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op booking.com of expedia.nl.

Hostels

In Kopenhagen vind je ook hostels. Soms heb je een hotel en hostel in één, en is het van de kamer afhankelijk. Je kunt dus echt een mooie kamer krijgen, maar ook een gedeelde kamer met gedeelde badkamer krijgen.

Scandinavisch ontbijt

De meeste hotels in Kopenhagen hebben een heerlijk Scandinavisch ontbijt voor de gasten. Dit bestaat uit yoghurt, verschillende granen en allerlei soorten broodjes. In sommige hotels kun je ook een Amerikaans of Engels ontbijt krijgen, met gebakken eieren en spek. Dit is echter niet overal beschikbaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019