Excite

Overnachten in Milaan

Overnachten in Milaan kan een feest op zich zijn. De hippe Italiaanse modestad kent diverse trendy hotels waar je voor een prima prijs kunt verblijven.

Milaan: centrum van Noord-Italië

Milaan is de tweede stad van Italië en de belangrijkste stad in het noorden van het land. Er wonen meer dan een miljoen mensen in deze metropool die tevens een multicultureel karakter heeft. Oude gebouwen als het theater La Scala en de kathedraal Duomo zijn interessante bezienswaardigheden, maar ook het grote culinaire aanbod is een reden om naar Milaan af te reizen. Bovendien spelen de twee internationale voetbalgrootmachten AC Milan en Internazionale in hetzelfde stadion, waardoor je vrijwel ieder weekend een topwedstrijd kunt aanschouwen.

Hotels in Milaan

Hotel Michelangelo bevindt zich in een imposant gebouw vlakbij het treinstation Milano Centrale. Dit hotel biedt goed ontworpen en geluiddichte kamers, tevens geven de medewerkers graag toeristische tips en reisinformatie.

Het Starhotels Ritz ligt aan de Via Spallanzani en in de buurt van bekende winkelstraten. De kamers in dit hotel zijn versierd met gigantische stadsfoto's en beschikken over een zogeheten Starbed.

Op ongeveer een halve kilometer van het metrostation Castello Cairoli ligt het CO2-neutrale Milano Scala. Het restaurant in dit hotel serveert gerechten uit de klassieke Noord-Italiaanse keuken en bovendien is er panoramisch dakterras te vinden.

Dichtbij het La Scala en de Duomo bevindt zich Grand Hotel Plaza. Vanuit dit hotel heb je een gedetailleerd uitzicht op de kathedraal, en daarnaast is iedere kamer voorzien van airconditioning.

Hotels boeken

Je kunt een overnachting in een van deze hotels, maar ook in andere, het best via internet boeken. Op verschillende sites worden divers accommodaties aangeboden en met elkaar vergeleken. Een interessante site hiervoor is Booking.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020