Excite

Bijzonder overnachten in Oslo

MS Innvik

Een van de meest bijzondere plaatsen om te overnachten in Oslo is de theaterboot MS Innvik. Deze oude, verbouwde vrachtboot ligt in de haven van Oslo tegenover het bijzondere operagebouw, op zo'n vijf minuten loopafstand van het centraal station van Oslo. De kamers die op deze boot verhuurd worden, zijn niet groot, maar je kunt er met twee personen slapen en elke kamer heeft een eigen badkamertje erbij. Op de boot worden veel theatershows gehouden en als je op de MS Innvik overnacht, kun je gratis naar de shows.

Holmenkollen Park Hotel Rica

Zoek je een rustig hotel in een prachtig gebouw dat toch nog dicht bij de stad is? Dan moet je voor Holmenkolmen Park Hotel Rica kiezen. Het ligt op een heuvel, zo'n kwartiertje rijden vanaf het centrum van Oslo. In dit honderd jaar oude gebouw, dat is gebouwd in de Noorse drakenstijl, heb je een schitterend uitzicht over de stad en het Oslofjord. En in de omgeving van het hotel kun je heerlijk genieten van de prachtige natuur die Noorwegen je te bieden heeft. Je kunt er wandelen, fietsen en vlakbij ook nog skiën.

First Hotel Grims Grenka

Wil je graag overnachten in een echt designhotel in Oslo? Dan is het First Hotel Grims Grenka iets voor jou. Het ligt midden in het centrum van Oslo op maar 450 meter van het station. Je zit ook op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Akershus Festning, Akers Brygge en de grote winkelstraat Karl Johansgate. En ben je moe van alle belevenissen in Oslo? Dan kun je op het dakterras van dit hotel uitrusten in de jacuzzi!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020