Excite

Overnachten in Valencia

Overnachten in Valencia is een feest op zich. Op diverse internetsites worden mooie én voordelige accommodaties aangeboden. Bovendien kun je meteen boeken!

Valencia: havenstad vol cultuur

Valencia ligt aan Costa del Azahar en is de op twee na grootste stad van Spanje. De havenstad is gesticht door de Romeinen en staat bekend om zowel haar culturele als culinaire aanbod. In Valencia zijn veel musea te vinden en daarnaast zijn de prachtige pleinen en imposante kerken in de stad ook een bezoek meer dan waard. Bovendien geldt de Spaanse havenstad als de bakermat van de paella, een van de bekendste gerechten van dit land.

Overnachten in Valencia

Het Ayre Hotel Astoria Palace ligt op ongeveer een halve kilometer van het treinstation Valencia Nord en vlakbij het metrostation Colón. Je kunt overnachten in een van de geluiddichte kamers en bovendien iedere ochtend ontbijten in de ontbijtzaal op de negende verdieping van dit hotel waar je een prachtig uitzicht hebt over Valencia.

In het centrum van de Spaanse havenstad bevindt zich het Senator Parque Central Hotel. Aan de voorzijde van dit hotel stoppen regelmatig bussen die je zowel de stranden als de havens brengen.

Het Catalonia Excelsior ligt in de oude binnenstad van Valencia en op slechte een paar meter van het befaamde Plaza del Ayuntamiento. De kamers van dit hotel zijn licht en tevens voorzien van airconditioning. Bovendien zijn er voldoende leuke cafés en restaurants in de nabije omgeving.

Vanaf het Expo Hotel Valencia ben je met de metro in ongeveer vijf minuten in de historische binnenstad. Dit hotel ligt middenin een populair winkelgebied en beschikt daarnaast over een dakterras met een panoramisch uitzicht over Valencia.

Boeken op internet

Op vergelijkingssites als booking.com kun je diverse hotels met elkaar vergelijken. Bovendien kun je meteen het door jou geselecteerde hotel boeken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020