Excite

Zoek een overnachting in Salzburg

Wil jij een overnachting in Salzburg? Dat kan! Salzburg heeft verschillende hotels waar je uit kunt kiezen. Om je een indruk te geven van de hotels die er te vinden zijn, vind je hier vast wat voorbeelden. Uiteraard kun je er nog meer vinden en ook zijn er hostels en B&B's beschikbaar in Salzburg. Zorg dat je op tijd reserveert. Het is zonde wanneer de hotels al zijn volgeboekt en je dus geen plek meer hebt.

Goldenes Theaterhotel

Het Goldenes Theaterhotel is een hotel dat in het centrum ligt, dichtbij Slot Mirabell. De kamers zijn voorzien van de nodige luxe en er is gratis WiFi aanwezig. Ook is er een internetcomputer beschikbaar. Je kunt gratis koffie krijgen in het hotel en voor de gasten is er een heerlijk ontbijtbuffet.

Villa Carlton

Villa Carlton is eveneens gelegen in het centrum, vlakbij Slot Mirabell. Het is een luxehotel en de kamers hebben een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Ook heeft het hotel een bar en een lounge. Tevens is er een prima restaurant. Voor gasten is er een prima ontbijtbuffet.

Belmondo Hotel

Belmondo Hotel is ook in het centrum gelegen en de meeste bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het hotel. Het hotel heeft een restaurant met een uitgebreide kaart. Ook is er een bar en een wasserij aanwezig in het hotel. De kamers zijn voorzien van de nodige luxe. Iedere kamer heeft een eigen badkamer, een gratis krant en een telefoon met een wekservice. In de ochtend kun je een prima ontbijt krijgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021