Excite

Overnachting in de omgeving van Schiphol

Overnachting Schiphol

Niet iedereen heeft het geluk dat ze in de buurt van Schiphol wonen. Wanneer je heel vroeg op de luchthaven moet zijn, kan het lastig zijn op tijd aan te komen. Ook kun je last hebben van files als je op bepaalde tijden moet vliegen. In dat geval kun je dus beter voor een overnachting in de buurt van Schiphol kiezen. Er zijn veel hotels die een gratis shuttleservice bieden van en naar de luchthaven. Om je een indruk te geven vind je hier alvast enkele van deze hotels. Uiteraard zijn er nog meer te vinden. Ook op Schiphol zelf vind je hotels, maar hier kun je vaak alleen verblijven wanneer je al achter de douane bent.

Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp

Het Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp is helemaal gericht op mensen die naar de luchthaven willen. Er is een gratis shuttleservice en de ontbijtzaal is al zeer vroeg geopend. Je kunt er al vanaf zes uur 's ochtends terecht. Ook heeft het hotel een restaurant waar je diverse gerechten kunt krijgen. Er is gratis draadloos internet aanwezig.

Hotel Chariot Aalsmeer

Hotel Chariot Aalsmeer beschikt over een shuttleservice naar bezienswaardigheden in Amsterdam en natuurlijk naar Schiphol. De shuttlebus doet er ongeveer tien minuten over om op Schiphol te komen. De kosten zijn op moment van schrijven 12,50 voor een shuttlebus overdag en 15 euro voor een shuttlebus 's avonds. Het beste is om vooraf te informeren over de mogelijkheden. Ook is er een vergaderzaal en alle kamers zijn voorzien van de nodige luxe, zoals televisie, badkamer en airco.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021