Excite

Overwinteren op Tenerife goedkoper dan thuis blijven!

Nadat vanaf de jaren zeventig Belgen massaal richting Spanje trokken, ontdekken nu ook steeds meer Nederlanders de voordelen van overwinteren op Tenerife.

Gezond voor reumapatiënten

Het idee om te gaan overwinteren op Tenerife is nog lang niet zo gek, want het kwik duikt er slechts zelden onder een deugddoende twintig graden. Dat heeft uiteraard een gunstig effect op onze gezondheid. Tenerife werd door de Unesco niet voor niets als een der gezondste plaatsen ter wereld uitgeroepen. Het is een geschikte bestemming voor reumapatiënten en zij die kampen met gewrichtsproblemen. Overwinteraars houden ook van de ontspannen levensstijl, de hoogstaande voorzieningen en de lagere kosten van levensonderhoud op dit Spaanse eiland.

Tweede verblijf kopen of huren?

Besloot je jaarlijks te overwinteren op Tenerife? Overweeg dan zeker de aankoop van een tweede verblijf. Op het rustige platteland vind je ongetwijfeld een woning of appartement aangepast aan je budget. Vastgoedprijzen liggen hier over het algemeen stukken lager dan in Nederland. Huren is uiteraard een uitstekend alternatief. Gezien het groot aantal mensen dat overwintert in Tenerife, is er voldoende mogelijkheid voor lange termijn huur.

Betaal minder belastingen

Kopen van vastgoed op Tenerife is extra voordelig. Wie er minstens zes maanden verblijft, doet er goed aan zich als resident in de bevolkingsregisters te laten inschrijven. Zo betaal je flink wat minder belastingen!

Vergeet het thuisfront niet

Overwinter je op Tenerife, breng dan in je thuisland alles tijdig in orde. Verwittig gemeentediensten en politie van je tijdelijke verhuis, zodat deze laatsten een extra oogje in het zeil kunnen houden. Zoek voorts een goedkoop en degelijk communicatiemiddel zodat je contact houdt met het thuisfront. Via Skype kan je bellen via de pc laptop en dit zowat gratis naar mensen over de hele wereld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018