Excite

Een leuk Paasweekendje weg

Paasweekendje weg

Ben jij het ook zo zat om thuis te zitten met Pasen? Niet nodig: er is veel te doen in het weekend van Pasen. Ga dus lekker weg en vier Pasen eens op een hele andere manier.

Haagse Muziekdriedaagse

In het Paasweekend heb je de Haagse Muziekdriedaagse, een leuk evenement in het centrum van Den Haag. Er vinden talloze optredens plaats. Behalve optredens zijn er ook workshops. Leer bijvoorbeeld de Tango of bespeel zelf een instrument.

Paaspop Schijndel

Paaspop Schijndel is het bekendste festival tijdens Pasen. In 2011 staan er interessante bands op het programma, zoals Anouk, Waylon, Alain Clark en Go Back To The Zoo. Je kunt op de camping verblijven in een tentje of een hotel zoeken in de buurt.

Lentefeest Kasteel Heeswijk

Bij Kasteel Heeswijk wordt er rond Pasen een leuk Lentefeest georganiseerd. Er worden rondleidingen gegeven, er zijn leuke optredens en workshops en de kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen. Entree is slechts 3 euro voor kinderen en 6 euro voor volwassenen.

Montferland Paasfair

In het plaatsje Montferland is er op de eerste en tweede paasdag een echte Paasfair. Je kunt talloze leuke spullen kopen. Ook worden er workshops gegeven en vinden er optredens plaats. Tevens is er een bijzondere collectie oldtimers en kunnen kinderen zich uitleven bij de vele kinderactiviteiten.

Genoeg keuze

Genoeg keuze dus om lekker weg te gaan tijdens het Paasweekend. Je kunt eventueel in de buurt van de evenementen een hotel boeken, zodat je meerdere dagen de tijd hebt wat leuks te ondernemen. 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019