Excite

Boek een pakketreis naar New York

Pakketreis naar New York

New York is een geweldige stad, vol levendigheid en bijzondere bezienswaardigheden. We kennen de stad allemaal wel uit de films en series. Je kunt alles zelf boeken wanneer je naar New York gaat, maar ook voor een pakketreis kiezen. Je hebt dan het hotel en de vliegtickets voor één prijs. In sommige gevallen heb je ook de shuttleservice van en naar het hotel bij de prijs inbegrepen. Het scheelt een hoop geregel en je weet tenminste precies hoeveel geld je kwijt bent. Een pakketreis kun je boeken bijvoorbeeld bij expedia.nl of exit-reizen.nl.

Bijzondere pakketreis

Bij djoser.nl kun je een reis boeken die 'het andere New York' heet. Dit is een groepsrondreis en kan dus ook worden gezien als pakketreis. Het is een reis van een week, waarbij je ook op plekken komt in New York die minder bekend zijn. Je slaapt in een viersterrenhotel en hebt een reisleider die verstand van zaken heeft. En als je geen zin hebt om het programma te volgen ben je daar ook vrij in: je mag gaan en staan waar je maar wilt. Het is wel handig, omdat je zelf helemaal niets hoeft te regelen.

Vergelijk prijzen

De prijzen van een pakketreis kunnen enorm van elkaar verschillen. Het is dan ook aan te raden om de prijzen goed met elkaar te vergelijken. Kijk wat de aanbiedingen zijn en hoeveel geld je kwijt bent. Bekijk ook het hotel dat wordt aangeboden. Soms is het ene hotel veel gunstiger dan het ander. Je bent dan wel meer geld kwijt, maar overnacht wel op een betere locatie. 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020