Excite

Graag naar Parijs, maar weinig geld? Boek een goedkoop hotel!

Vrijwel iedereen wil een keer naar Parijs. Een goedkoop hotel is dan ook niet heel gemakkelijk te vinden in de Franse hoofdstad. Gelukkig zijn er tegenwoordig sites als hotelspecials.nl en booking.com waar diverse aanbiedingen met elkaar worden vergeleken. Bovendien kun je op deze sites ook de oordelen van eerdere gasten doornemen, zodat je verblijf geen deceptie wordt.

Parijs: prachtige lichtstad

Parijs is veruit de grootste stad van Frankrijk en is vanuit Nederland redelijk snel te bereiken. Zo rijden er vanuit diverse Nederlandse steden hogesnelheidstreinen die je in een mum van tijd naar de Franse hoofdstad brengen. Je kunt er echter ook voor kiezen om met de eigen auto of het vliegtuig richting Parijs af te reizen. De stad zelf is opgedeeld in arrondissementen, hetgeen Parijs overzichtelijker maakt. In ieder deel van de stad is van alles te zien en te beleven, maar aanraders zijn toch het Louvre, de Eiffeltoren en Versailles.

Goedkope hotels in Parijs

In een buitenwijk ten noorden van Parijs bevindt zich het Hotel Le Pasteur. Deze accommodatie ligt vlakbij het imposante Stade de France en daarnaast is het stadscentrum gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De hotelkamers zijn eenvoudig ingericht maar beschikken wel over diverse moderne voorzieningen.

Voor degenen die met de Thalys naar Parijs reizen is het Timhotel Gare du Nord wellicht een interessante optie. Dit hotel ligt uiteraard vlakbij het gelijknamige station en beschikt over eenvoudige kamers die zijn voorzien van een eigen badkamer. Bezienswaardigheden als de Sacré Coeur zijn bovendien snel te bereiken.

Op korte afstand van de Eiffeltoren is het Hotel de la Félicité te vinden. De comfortabele kamers in dit hotel zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie en ruime badkamer. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving van deze accommodatie veel gezellige eet- en drinkgelegenheden te vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021