Excite

Pas op voor horror-hotels!

Wie een vakantie boekt in een hotel, denkt er vast niet bij na dat zo’n vakantie ook kan eindigen in een grote ramp. In sommige hotels lijkt dat echter wél standaard te zijn. Zorg er dus voor dat je die hotels vermijd!

TripAdvisor heeft een aantal van de grootste horror-hotels op een lijstje gezet, om je te helpen de juiste keuze te maken voor jouw vakantie. Hoog eindigt het Tropicana New Tiran Hotel – what’s in a name! – in Sharm El Sheik, Egypte. Hoewel dit een 4-sterrenhotel zou moeten zijn, is dat het zeker niet. Bovendien loop je in het hotel nog kans in een zondvloed terecht te komen... veroorzaakt door een verstopt riool! Sommige gasten op de begane grond overkwam het bijna dagelijks.

Ook het Guomen Hotel in Beijing, China, bleek niet de service te bieden waar de gasten op gerekend hadden. Zo hebben een aantal gasten alle dagen in quarantaine gezeten, terwijl ze nooit de griep hadden, of hier symptomen van lieten zien. Ook was dit hotel ongelofelijk vies en lag het naast één van de grootste vuilnisbelten van de stad.

Reizigers naar Athene kunnen het beste Hotel Fivos vermijden. Hier betaal je weinig, maar je krijgt ook weinig. De locaties prima, maar de kamers zijn klein, ruiken vreemd en zijn niet voorzien van bijvoorbeeld zeepjes of shampoo.

Wie een ander land bezoekt, doet er goed aan eerst even de hotels op TripAdvisor.com te checken, om zo te voorkomen dat een duurbetaalde vakantie eindigt in een groot fiasco!

Afbeelding: Flickr account robert_hornung

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020