Excite

Leuk pension in Rotterdam?

Bij een stedentrip denk je misschien niet direct aan Rotterdam, maar in deze stad is ontzettend veel te doen. Rotterdam kan verder het startpunt van je vakantie zijn, een tussenstop of de locatie van het congres waar je naar toe gaat. Of het nu voor een romantisch weekendje is, of voor een zakelijk bezoek, in Rotterdam vind je een ruim aanbod aan pensions.

Zoek je een betaalbaar pension in Rotterdam? Ga dan naar websites met een zogenaamde laagste prijs-garantie. Daar vind je vaak aanbiedingen. Vind je een vergelijkbare aanbieding elders voor een lagere prijs, dan wordt het verschil je terugbetaald. Websites met deze garantie zijn onder andere Letsbookhotel.com en Hotels.com.

Is budget niet je belangrijkste criteria, kijk dan eens op Weekendjeweg.nl. Hier kun je behalve op prijs, ook zoeken op bijvoorbeeld locatie of verschillende faciliteiten (zwembad, sauna). Voordeel van deze website is dat er beoordelingen bij de pensions staan. Zo scoort het Van der Valk hotel in Rotterdam met een 8,6 (op basis van 689 beoordelingen) het hoogst. Het hotel is vooral handig voor een korte tussenstop, omdat het aan de snelweg ligt en dus goed bereikbaar is.

Meer karakteristieke hotels in Rotterdam vind je onder andere op de website van het VVV van Rotterdam. Het VVV heeft een overzicht gemaakt van luxe, avontuurlijke en bijzondere hotels. Zo kun je in de oude haven op hele bijzondere locaties overnachten, zoals het Stayokay hostel in de beroemde Kubuswoningen. Iets verderop in de Wijnhaven vind je drijvend hotel H2Otel. Met de speciale H2O picknickbootjes kun je vanaf hier een bijzonder vaartochtje maken.

Nog een tip is Cherrycake& Chocolate, een B&B gelegen op het Noordereiland. Het pension is in 2010 verkozen tot het beste hotel van Nederland (door de ANWB). Het is een romantisch pension in een oud herenhuis en het heeft vijf verschillende themakamers. Je kunt bijvoorbeeld overnachten op de 'Hollandse zolder', of in de 'Caribische kamer'.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020