Excite

Perfecte vakantie in de Provence

In de Provence heb je talloze bestemmingen. Om je alvast een idee te geven van het aanbod, kun je hier lezen over enkele hiervan. Om te beginnen is er het vriendelijke voormalige vissersplaatsje Le Brusc. Le Brusc heeft een aantal zandstranden en is een mooi stadje met veel villa’s, mooie lanen en een gezellige haven. Ook is er rondom Le Brusc prachtig wandelgebied te vinden.

Een andere prachtige bestemming in de Provence is Six-Fours-Les-Plages. Six-Fours-Les-Plages is het kustgedeelte van de gemeente Six-Fours. Hoogbouw is hier niet te vinden; het is er gemoedelijk en sfeervol. Hiermee is de plaats ideaal voor iedereen die in alle rust vakantie wil vieren. De stranden van Six-Fours-Les-Plages bestaan deels uit zand, deels uit fijne kiezels. Het voordeel hiervan is dat je op de fijne kiezels zelfs nog beter kunt liggen dan op zand. Probeer het eens uit!

Ga je liever voor iets meer binnenland tijdens je vakantie in de Provence, dan kun je naar het acht kilometer verder gelegen Le Beausset. Le Beausset is een vriendelijk plaatsje vanwaar je evengoed binnen een kwartier bij het strand ligt (bijvoorbeeld het strand van Bandol). Rondom Le Beausset vind je talloze middeleeuwse plaatsjes, zoals Le Castellet. In het achterland kun je uitgebreid fietsen en wandelen.

Er zijn nog veel meer opties voor een heerlijke, perfecte vakantie in de Provence. Bekijk de vele steden, plaatsen, dorpen en gemeentes in de Provence en kies je ideale Provencaalse bestemming. Zo ben je straks meer dan klaar voor een heerlijke reis naar de Provence.

Afbeelding: Flickr, nicephore

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020