Excite

Naar Perpignan met een goedkope vlucht

Als je naar het Franse Perpignan met een goedkope vlucht wilt, dan kun je het best zoeken op internetsites waar aanbieders van deze vlucht met elkaar worden vergeleken. Denk bijvoorbeeld aan skyscanner.nl. Je kunt dan meteen de voor jou voordeligste reis boeken!

Perpignan, Catalonië in Frankrijk

Perpignan ligt in het zuid-oosten van Frankrijk en is de hoofdstad van het departement Pyrénées-Orientales. De stad is bekend om haar Catalaanse sfeer en kent een zeer zonnig klimaat. In Perpignan zijn verschillende musea en daarnaast kun je het oude kasteel van de koning van Mallorca bezoeken. Bovendien ligt deze Franse stad op ruim 150 kilometer van Barcelona en wordt er gewerkt aan een directe treinverbinding tussen deze twee plaatsen.

Vlucht naar Perpignan

Vanuit Nederland kun je niet direct vliegen naar Perpignan. Maar vanuit Brussel, Londen en Parijs vertrekt meermaals per week een vliegtuig naar het zuiden van Frankrijk.

Met Ryanair vlieg je in ruim anderhalf uur van Brussel naar Perpignan. Drie keer per week vertrekt er een vliegtuig vanuit de luchthaven van Charleroi. Voor de tarieven kun je het best op de site van Ryanair kijken, ryanair.com. Vroeg boeken kan lonen!

Dezelfde maatschappij brengt je in ongeveer twee uur van de Engelse hoofdstad Londen naar de Zuid-Franse stad. Er vertrekt vijf keer per week een vliegtuig uit Londen en voor de tarieven kun je wederom het best op de site van de vliegtuigmaatschappij kijken.

Vanuit Parijs vertrekt er minimaal drie keer per dag een vliegtuig naar Perpignan. Met Air France ben je in iets meer dan een uur in het zuiden van Frankrijk. Tarieven vind je uiteraard op de site van deze maatschappij, maar ook op vergelijkingssites als skyscanner.nl of cheaptickets.nl.

Mocht je per se vanuit Nederland willen vliegen, dan kun je voor een vlucht met tussenstoppen kiezen. Vergeleken met directe vluchten valt deze reis dan wel wat duurder uit.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021