Excite

Een personenbusje huren in Nijmegen

Woon je in de provincie Gelderland en ben je binnenkort van een plan een reis te ondernemen? Wellicht is het eens goed idee om een personenbusje te huren in Nijmegen en het openbaar vervoer links te laten liggen; je bent dan bijvoorbeeld niet gebonden aan vaste vertrektijden.

In Nijmegen kun je op verschillende plekken een personenbusje huren. Grote ketens als Europcar en Hertz hebben ook een filiaal in deze stad. Zo huur je bij Europcar, gelegen op een industrieterrein in het westen van de stad, een Opel Vivaro (max. 9 personen) voor nog geen tweehonderd euro per dag. Hertz verhuurt een Ford Transit (of een gelijkwaardig model, afhankelijk van welk model er beschikbaar is) aan een groep van maximaal negen personen. Om bij hen een personenbusje te reserveren kun je het best bellen: 024 323 4479 (zondag gesloten).

Maar ook bij lokale verhuurders kun je terecht voor een passend vervoersmiddel. Bij Roelofs Autoverhuur B.V., in het oosten van Nijmegen, verhuren ze twee types Ford Transit: een voor zes personen (met laadruimte) en een voor negen personen. Voor beschikbaarheid en tarieven bel je naar 024 322 0440 of 024 322 3553. Bij Verkeersschool Paul Lam huur je een Mercedes Vito (max. 8 personen) voor 77,50 euro per dag. Deze prijs is inclusief verzekering en btw maar exclusief brandstof; daarvoor betaal je 22 cent per kilometer. In de buurt van deze Verkeersschool is Autoverhuur Keizer Karel te vinden. Dit bedrijf verhuurt personenbusjes voor negen en twaalf personen. De prijs per dag bedraagt voor beide busjes (Ford en Peugeot) 77,50, en in het weekend komt hier twintig euro bij op.

Dus mocht je in de buurt van Nijmegen wonen en ben je van plan binnenkort Groningen, Utrecht of wellicht een plaats in een van onze buurlanden te bezoeken, denk dan eens na over de mogelijkheden die hierboven staan beschreven. In Nijmegen verhuren diverse bedrijven een personenbusje; lokale bedrijven lijken goedkoper, maar bij ketens als Europcar en Hertz kun je het gehuurde personenbusje ook bij een ander filiaal inleveren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021