Excite

Boek een directe Pisa vlucht met Transavia of Ryanair

Een Pisa vlucht is zo geboekt naar de schitterende Italiaanse stad. Pisa is een stad die je gezien moet hebben. Een Pisa vlucht wordt door meerdere vliegmaatschappijen aangeboden. Vaak moet je een keer op een vliegveld overstappen, dat kan in Rome of in Parijs. Met of zonder overstap, een Pisa vlucht is zeker de moeite waard.

Vliegmaatschappijen

De bekendste luchtvaartmaatschappijen vliegen zijn Ryanair, ArkeFly en Transavia. Maar ook met de KLM, AirFrance en Alitalia kan je een vlucht boeken naar Pisa.

Transavia

Wanneer je met Transavia een vlucht naar Pisa boekt, heb je meer kans op een directe vlucht. Een Pisa vlucht vanuit Amsterdam is maar heel kort, ongeveer twee uur. Via de website van Transavia is het simpel de vlucht naar Pisa te boeken. Het is zelfs mogelijk te kiezen voor een plek met extra beenruimte. Ook al is de reis naar Pisa kort, een comfortabele reis is altijd mooi meegenomen.

Ryanair

De vliegtuigmaatschappij Ryanair biedt ook vluchten naar Pisa aan. Met Ryanair vlieg je vanuit Eindhoven direct naar Pisa. De tarieven voor een Pisa vlucht zijn vanaf €29,99 inclusief belasting. De nieuwe Pisa vlucht is deel van de uitbreiding van het vliegveld van Pisa. De Pisa vlucht is de zesde Ryanair bestemming vanaf Eindhoven.

Pisa

De luchthaven van Pisa ligt slechts 1 kilometer van de stad in de streek Toscane. Door de nieuwe vluchten vanuit Nederland is het aantrekkelijker een Pisa vlucht te boeken. Na al die verhalen over de scheve toren van Pisa, heb je nu de kans de toren met eigen ogen te bewonderen. Het werd tijd dat de vliegtuigmaatschappijen het ons makkelijker maakte om naar Pisa te reizen. Pisa is de Italiaanse stad die je eens in je leven gezien moet hebben.

Door de nieuwe vluchten naar Pisa hebben we meer de kans om te genieten van Pisa en de mooie omgeving Toscane. Ben je toe aan een weekendje weg, boek dan nu een vlucht naar Pisa om tot rust te komen in het culturele Pisa en het rustgevende Toscane.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019