Excite

Plassen bij Ryanair kost geld

Ryanair wil graag een low-budget vliegmaatschappij zijn, maar weet wel honderd andere manieren te verzinnen om mensen geld uit hun portemonnee te kloppen. Ryanair overweegt een muntautomaat op alle toiletdeuren in hun vliegtuigten te monteren, zodat mensen geld moeten betalen om te plassen. Door zeikerds te laten betalen, hoopt Ryanair wat extra geld op te halen tijdens de vluchten.

Uiteraard zijn reisbureau's niet te spreken over de idee van Ryanair. Geld betalen om te plassen tijdens het vliegen ontmoedigt mensen om dure drankjes te kopen tijdens de vlucht, zeggen reisorganisaties. Dus uiteindelijk kan het Ryanair alleen maar geld kosten. Volgens de reisorganisaties deinst Ryanair er niet voor om snel geld te verdienen, maar kan het uiteindelijk alleen maar klanten gaan kosten.

Uiteraard zijn er nog tal van ideeen die Ryanair ook kan uitvoeren om nog meer geld te verdienen. Op het losmaken van de gordel moet ook een bedrag komen te staan, net als op het gebruik van eventueel zwemvest of zuurstofmasker. Ook dienen er muntgleuven te komen op de bagageruimtes boven de stoelen. Verder kan Ryanair een bedrag per bestelde pinda laten afrekenen en dienen de passagiers na de vlucht het cabinepersoneel en de piloten een fooi te geven. Ryanair kan het wat dat aan gaat nog veel gekker maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020