Excite

Naar Porto met een goedkope vlucht?

Een reis naar Porto en een vlucht die verzorgd wordt door een goedkope maatschappij, vind je gemakkelijk op enkele websites. Op die sites worden namelijk vrijwel alle operators met elkaar vergeleken en kun je meteen je ticket boeken.

Porto is gelegen in het noordwesten van Portugal en is na Lissabon de grootste stad van dit land. Deze havenstad kent een lange geschiedenis en er zijn dan ook veel bezienswaardigheden te vinden. Het oude centrum Ribeira staat vanaf 1996 op de Werelderfgoedlijst, en tevens zijn de oude bruggen Maria Pia en Dom Luis I een bezoek meer dan waard. Bovendien zijn er diverse musea in Porto en heeft de stad een groot culinair aanbod. Mocht je daarnaast de Portugese hoofdstad willen bezoeken dan kun je via een directe treinverbinding snel in Lissabon zijn.

Vanaf Amsterdam kun je met TAP Air Portugal rechtstreeks naar deze havenstad vliegen. Daarnaast bieden diverse vliegtuigmaatschappijen een reis van Amsterdam naar Porto aan maar die vluchten kennen wel een of twee tussenstops en zijn over het algemeen duurder dan een rechtstreekse vlucht.

Met Ryanair kun je zowel vanaf Düsseldorf als Eindhoven naar Porto vliegen. Het gaat dan om een rechtstreekse vlucht die tevens qua prijs interessant kan zijn. Maar ook vanuit het Limburgse Maastricht, het vliegveld ligt acht kilometer ten noorden van de stad, kun je rechtstreeks naar het noordwesten van Portugal vliegen. Deze vlucht wordt ook verzorgd door Ryanair.

Zo zijn er diverse opties voor een vlucht naar Porto, een prachtige havenstad waar van alles te beleven valt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020