Excite

Op vakantie naar Praag? Zo vind je mooie aanbiedingen

Praag is een zeer geliefde stad onder reizigers en toeristen. Doordat weinig bezienswaardigheden in de stad vernietigd zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog, is Praag één van de grootste toeristische trekpleisters in Europa. Het historische centrum van de stad staat sinds 1992 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Een bijnaam van Praag is 'de stad van de honderd torens'. In werkelijkheid is dit een zware onderschatting, want de stad telt zo'n 550 torens.

Nog een reden waarom Praag populair is, is omdat een vakantie naar deze stad niet veel geld hoeft te kosten. Voor westerlingen zijn de dagelijkse boodschappen in de stad vaak vele malen goedkoper dan in eigen land. Ook uit eten gaan in Praag is zeer betaalbaar. Daarbij vind je op internet veel aanbiedingen als het om een vakantie naar Praag gaat. Hierbij kun je denken aan een goedkope busreis, hostel of een pakket waarbij zowel het vervoer als de verblijfplaats bij de prijs inbegrepen zit.

Praag aanbiedingen vind je onder meer bij Vrij Uit. Vrij Uit biedt hotels, appartementen en lastminutes aan en dan fors afgeprijsd. Zo vind je hier al een driesterrenhotel midden in het oude centrum van Praag vanaf 29 euro per persoon per nacht. Voorwaarde is dat de aanbieding alleen geldig is op een bepaalde datum of op een aantal specifieke data. Maar omdat de website zo'n groot aanbod heeft, is de kans groot dat je een mooie aanbieding vindt in de periode waarin je graag op vakantie wilt.

Bij Ga Samen vind je goedkope lastminute busreizen. Ook hier geldt weer dat de aanbieding alleen geldt op bepaalde data. Er staan ook all inclusive vakanties op deze website. Zo kan je vier dagen naar Praag voor 99 euro, inclusief vervoer, overnachtingen, ontbijt en excursies.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020