Excite

Prachtige verre reizen naar Zuid-Afrika

De afwisseling is enorm in Zuid-Afrika. Aan de kust waar de Indische en de Atlantische oceanen zich mengen, kun je pinguïns aaien, zeeleeuwen en zelfs walvissen spotten. Het avontuurlijke Afrika in het noorden wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van leeuwen, olifanten, nijlpaarden en giraffen.

Het zuidelijke deel van Zuid-Afrika heeft vooral fijne kustplaatsen en de prachtige provincie Kaapprovincie in Zuid-Afrika is één grote, kleurige tuin. Daarnaast heeft het zuidelijke gedeelte een belangrijke trekpleister, namelijk Kaapstad . Kaapstad ligt in de luwte van de tafelberg en is tevens een goed vertrekpunt voor uitstapjes naar Kaap de Goede Hoop, Robbeneiland en de beroemde Tuinenroute.

Al met al biedt Zuid-Afrika uitstekende accommodaties en een weldaad aan excursies en activiteiten . Verschillende reisorganisaties organiseren reizen naar Zuid-Afrika, een aantal zijn Zuid-Afrika specialist.

Zoals Untamed Wildlife. Bij deze reisorganisatie is alles mogelijk, van lange, korte, comfortabele, eenvoudige, individuele of groepsreizen. Je kunt je eigen reis door Zuid-Afrika op maat samenstellen en vertrekken wanneer het je uitkomt. Verder staan op de website van de organisatie een aantal reizen voorgesteld.

Andere reisorganisaties die verre reizen naar Zuid-Afrika - en andere landen - organiseren zijn Koning Aap, De Jong Intra, Kras Vakanties en FOX Vakanties. Vaak bieden deze organisaties alleen kant-en-klare reizen aan en geen reizen op maat, wel zijn ze over het algemeen iets goedkoper.

Een verre reis naar Zuid-Afrika hoeft overigens niet een lange reis te zijn. Fair Mundo Travel bijvoorbeeld heeft ook reizen van negen of elf dagen. Hierbij leert je in korte tijd de diversiteit van Zuid-Afrika kennen. Voor het gemak gaan deze reizen alleen door malariavrij gebied en ze zijn tevens kindvriendelijk.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jorge

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020